Most bukkantam rá erre a felvételre és mielőtt leírnám, hogy miért tettem föl a ZBB blogjába, szeretném, ha megnéznétek:

 
Nos, mi az első benyomás?? Ez ugyanis a legfontosabb! Egyszerűen azért, mert a zsigereinkből jön és nincs mód az „ideologizálásra”.
 
Adott egy hétköznapi, minden sallangtól mentes vidéki buli, látszik, hogy már kellően „be vannak melegedve”…….azonban számomra ez a felvétel még sem jelent mást, mint hogy az igazi rock az maga a csoda!
 
Nem tudok másra gondolni, ha már egy ilyen lírai beállítottságú musikal színész is ennyire lázba tud jönni és ennyire képes feloldódni az igazi vérbeli rockban…….kell ennél több bizonyíték? A klasszikus zenei- és gitár képzettségű Dolhai Attila ezen a felvételen kicsit talán felidézte a múltat, a rockos kezdetet - hiszen még főiskolásként egy tehetségkutató verseny különdíjasaként  léphetett fel anno a Karthago együttes koncertturnéján.
 
Kissé füstös, kissé „izzadtságszagú” rock – mégis olyan, mint a vírus. Fertőz és talán „függővé” is tesz. Nem tiltakozom ellene, mert kell a jó zene – különösen akkor, amikor nehéz idők járnak!
 
Éljen a rock, hajrá ZBB!!
 

 

 

Címkék: zene rock rockzene zöld bíbor és fekete zöld a bíbor band zbb rock koncert rock buli dolhai attila rock

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr831011726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása