Rocktó nyárutó

 2009.08.28. 02:11

Nagyon jól sikerült a buli, köszönet érte! Kellemes estét szereztek a srácok és mire igazán belejöttünk - így közösen - addigra be kellett fejezni. Sajnos, a 10 óra szigora keményen zárórát jelentett. De volt kompromisszum és így kevés ráadás is, igaz light-os, de szép és közösen éneklős! Ha nem lett volna, csalódtunk volna! Fantasztikusan jó  érzés volt, hálás köszönet érte!

  

  

 

A "Ne állj meg sohára" (Korál) pedig alig ismertem rá!! Ez már totál ZBB-és verzió, tele zseniális hangszerszólókkal! Donászy Tibi előtt pedig le a kalappal! A dobszóló közben az egyik dobverő kirepült a kezéből - és szinte észre sem lehetett venni, annyira profin és nyugodtan oldotta meg ezt a kényes szituációt!

Végül pedig egy kis zene (nagyon profi!!!!) a Sörsátorból, köszönet Krisztiánnak érte:


Címkék: rock koncert rockzene rock band zöld a bíbor band zbb zbb koncert rockto cafe

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr431343293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása