ZBB buli a Sörsátorban

 2009.09.29. 21:55

Sokszor elgondolkodom, hogy miért is teremtette Isten a zenét, miért kaptunk fület a halláshoz és szivet az érzéshez?

Nem tudom - vagy inkább nem tudom megfogalmazni! Talán azért, mert nincsenek rá megfelelő szavak! Olyanok, amelyekkel az igazi érzéseinket kifejezhetnénk....De szerencsére a szavakon túl ott van a zene, ami vígasztal ha kell, gyógyítja a fájdalmat ha kell, felráz ha kell....


Ne is keressünk szavakat, kár az erőfeszítésért, úgy sem fog sikerülni - mert a zenét érezni kell! Ahogy a zenész a színpadon érzi a zenét, ugyanazt érzi a közönség is a színpad előtt állva, énekelve vagy a ritmusra mozogva.

Nem tudok és nem is akarok objektív lenni!! A ZBB szeptember 16-i bulija egyszerűen fergeteges volt! Mindannyian, akik ott voltunk, ezt éreztük. Erő és muzikalitás - akkor szólt amikor kellett és úgy, ahogyan kellett. Závodi Janó fellépése pedig még tovább fokozta az egészet és annak ellenére, hogy próba nélkül játszottak, tökéletes összhangban volt minden. Igazi vérbeli profi előadásban volt részünk! Hálás köszönet érte!

Egy blues részlet a koncertről, ami nagyon megfogott: két kiváló gitáros, ahogy improvizatíven, összeolvadnak a zenével:


A lendületes nóták közül pedig  - Algidának hála - ez jött be leginkább. Kiss Zoli hatalmasat énekelt benne, kár hogy kicsit torzít a felvétel.

A legközelebbi buli október 9-én az Alcatrazban lesz, gyertek el, mert a banda egy új és zeneileg igazi kuriózumnak számító nótával fog előrukkolni! Ezt hallanotok kell!!!!!

Címkék: rock buli blues rockzene rock band zöld a bíbor band zbb zbb koncert sörsátor

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr201416903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása