Nem mindennapi élmény volt az október 9-i ZBB buli az Alcatrazban! Amikor fél tíz tájékán megérkeztem, a helyszín már szinte tömve volt. Azokat az időket idézte, amikor még nem volt ekkora koncert dömping és nem volt ekkora zenei kínálat sem. Fiatalok, idősebbek és örökifjak várták a kezdést és mire a húrok közé csapott a banda, már a lépcsőn is  a kíváncsi nagyérdemű szorongott. Izzot a levegő és nem csak a tömeg miatt! Pillanatok alatt forró lett a hangulat és közösséggé lett az addig idegen tömeg.

A koncert közben és a számok végén elismerő füttykoncert közepette a zenekar nevét skandálta a nagyérdemű. Egyszerűen frenetikus volt. Kivétel nélkül a banda minden buliján elsöprő erővel magávalragadja a közönséget ez a ZBB-re jellemző lendület. Aki meghallgatja őket, azt "megfertőzik" igényes előadásmódjukkal. A rajongók pedig szinte "testközelből" hallgathatták az ismert régebbi és az új saját szerzeményeket.

Öt kiváló tehetségű zenész, aki élvezi is, amit csinál! A sztárvendégként fellépő Szigeti Edit pedig női rockgitárosként méltó partnernek bizonyult!

A buli végén kellemes meglepetésként egy forró magyaros gulyáslevessel is megvendégelték a jelenlévőket! Ez remek bemutatkozás volt az Alcatrazban, kívánok még nagyon sok hasonlót!
 


Hangulatkép a buliról - a közönség tökéletesen vette az "adást":

Címkék: zene rock rockzene alcatraz zöld a bíbor band zbb rock koncert zbb koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr841446481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása