ZBB évadnyitó az Alcatrazban

 2010.01.10. 22:01

2010 első esős januári bulija akár a ZBB egy éves évfordulóját megünneplő fellépés is lehetett volna! Tavaly januárban hallhattuk az első híreket a megalakulásukról, azonban az első fotó 2008. december 23-án készült róluk - így akár ezt a dátumot tekinthetjük a megalakulás időpontjaként. Nincs körülöttük felhajtás és csinnadratta - ők kimondhatatlan szeretettel zenélnek és ünnepnappá varázsolják a hétköznapjainkat! Ez az ő szülinapi ajándékuk nekünk, rajongóknak. Hála és köszönet érte!

Az újév több változást hozott az Alcatrazban, így az eredetileg január 9-re tervezett buli egy nappal korábbra került. Elsősorban ennek volt "köszönhető" a késői kezdés, mivel a zenekar több tagja máshol lekötött programon vett részt. Nem sokkal 11 előtt végre összeállt a csapat és szédületes energiával beindult a ZBB "rock-rakéta". Furcsa ez a jelző, de talán ez érzékelteti leginkább azt a hangzást, ahogy megszólal a banda. A mostani bulin is az Alcatrazban és minden eddigi koncertjükön ugyanúgy! Élmény hallgatni őket!!

Sajnos ahol technika van, ott bármikor hiba csúszhat az előadásba: pl. elszakadhat egy húr - jelen esetben Fischer Laci gitárján. Az ilyen vis major esetek kivédhetetlenek, de a banda profi módon oldotta meg. Bár az eredetileg tervezett program felborult, de szerencsére a zenekar repertoárja annyira széles, hogy az átszerelés ideje alatt meghallgathattunk néhány szép lassú nótát. Nagyon tetszett, ahogy Kiss Zoli átvezette és felkonferálta a programváltozást. Kiváló csapatmunka, csak gratulálni tudok a fiúknak!

A mostani bulin két sztárvendég is fellépett: Szigeti Edit ízes gitárszólóval örvendeztett meg minket a Miskolc című nótában, egy jó kis gitár jamboreet játszva Fischer Lacival. A program végén pedig a Gesarol együttes énekese Somogyi József fokozta a hangulatot egy nóta erejéig.

Már éjfél is elmúlt, mire sorra került az Alcatraz 10.000,- forintos lefogyasztható utalványánák a sorsolására, melyen minden néző részt vett a belépéskor kapott sorszámmal. Ez úton is gratulálok a 20. sorszámú nyertesnek!! Legyen a továbbiakban is a ZBB a szerencsecsillaga! És természetesen ugyanezt kívánom az újévben mindannyiunknak! Boldog szülinapot kívánok a bandának és még nagyon sok fergeteges, színvonalas bulit magyarország legjobb rockzenekarával, a ZBB-vel!!!

Fogadjátok szeretettel a bulin készült fotókat:






A következő koncertre január 22-én 18 órai kezdettel kerül sor, ahol a nemzetközi Retock & Blues találkozó keretében hallhatjuk a fiúkat a Petőfi Csarnokban. Hajrá ZBB, mutassátok meg milyen az igazi rock! Mi ott leszünk!

Címkék: hardrock zöld a bíbor band zbb rock koncert zbb koncert zbb születésnap

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr91662429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása