Igazi fénypontot jelentett a január 22-i Nemzetközi Retrock & Blues Találkozó, melyből kissé feltöltekezhetettünk ebben a januári zimankóban. Török Ádám lelkesedése és a zene szeretete már a 6 órás monstre koncert elején "bemelegítette" a szép számban jelen lévő közönséget. Valóban színvonalas zenei találkozó kerekedett az est folyamán, ahol a blues és a rock rajongói ízelítőt kaphattak a fellépő bandák legújabb- és régebbi sikerszámaiból.

Első alkalommal lépett fel a Zöld a Bíbor Band a Petőfi Csarnok Retrock & Blues Találkozóján és ismét vastapsos, ráadást kiérdemlő fellépéssel köszönte meg a lelkes fogadtatást! Hibátlanul szólt a banda és a találkozó hangulata igazi virtuóz hangszerszólókat is inspirált. Ha volt lámpaláza a fiúknak, akkor az pozitívan hatott, mert ámulatos produkció született. Talán ennek volt köszönhető az is, hogy a nézők közül többen is táncra perdültek előadás közben. A színpad az eddigi bulikhoz képest óriási volt, de hihetetlenül jól "belakták" a teret. Az előadás mozgalmasságához az előtérben álló énekes, Kiss Zoli "showman" oldalát megcsillantva járult hozzá, nem engedve a közönséget lankadni. Mindez párosult egy rendkívül magávalragadó előadással, virtuóz hangszerszólókkal és a nagyszínpadi technika hangzásával. Nagyszerűen debütált a ZBB a Pecsában, ismét felejthetetlen élményben lehetett részünk és bízom benne, hogy lesz folytatás!!!!

Egy kis ízelítő a buli hangulatából - bár ez messze nem azonos a valóságos élménnyel -  azonban Fischer Laci gitárszólója nekem hihetetlenül tetszett:

 

 

 

A zenekar saját zenei arculata is formálódik, egymás után születnek a vadonatúj ZBB számok. Nagyon jó érzékkel válogatták össze a programjukat, melyben az elhagyhatatlanul népszerű régebbi nóták mellé az igazi rockot képviselő ZBB saját szerzemények is bekerültek: 


Összességében jól szervezett, nagyszerű buliban volt részünk, profi zenészekkel a zenei-ínyencségekben is bővelkedő est során. Várjuk a folytatást!

Címkék: török ádám zöld a bíbor band zbb rock koncert zbb koncert fischerl laci gitárszóló pecsa koncert nemzetközi retrock & blues találkozó rock show

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr801703072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása