Old Man's bemutatkozó

 2010.02.20. 14:01

ZBB, ZBB, ZBB....még, még, még...ennyi nem elég........skandálta a közönség pénteken este az Old Man's Music Pubban.

Teljes teltház és forró hangulat: így lehet jellemezni a ZBB Old Man's-beli debütáló fellépését. Válság ide - válság oda - azért a jó zenére van igény! Oltári buli volt ismét és talán mondanom sem kell, hogy megint újabb nótával bővült a repertoár. Sokak kívánságára az "Embered voltam" is elhangzott, sőt lehet további nótákat is kérni a következő koncertre.

Hálásan köszönjük, szívünkből szólt a zene .... és reméljük, hogy hamarosan hallhatunk ismét egy igazi Tipcsi-szólót is!

Folytatás március 5-én a Téglagyári Megállóban... s bár este 9-tól 11 órig tartott a buli, azért szívesen hallgattuk volna még!

Fotóalbum a 2010. februrá 19-i Old Man' buliról:

Címkék: rock rockzene rock band nagy zsolt kiss zoltán fischer laci zöld a bíbor band kékesi bajnok donászy tibor zbb zbb koncert zöld a bíbor band buli old mans koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr981775792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása