ZBB a Radnótiban

 2010.04.05. 22:08

Húsvét előtt a csepeli Radnóti Művelődési Házban lépett fel a ZBB a Greenpeach és az RB Kapitány Emlékzenekar műsora után.

A zenekar profizmusát dícséri, hogy az előzenekarok után az átszerelés és a technikai beállítás pontatlanságai ellenére is szuper volt a produkció. Az, hogy a fiúkat zavarta a rossz beállítás, abból számunkra, nézők számára szinte semmi nem derült ki, bár menet közben többször is módosítani kellett, hogy ne süketüljenek meg a színpadon. Ezért külön megemelem a kalapom a banda előtt, szép teljesítmény volt!

Ezúttal a szokásos ZBB-programhoz képest sajnos kevesebb nótával kellett beérnünk, én a magam részéről szívesen hallgattam volna még tovább. Így is a végére hihetetlenül jó hangulatot varázsoltak és az egész banda hozta a legjobb formáját!!!! Különösen jó formában volt a billentyűs Liszti, improvizatív, lendületes dallamokat hallhattunk tőle, de Fischer Laci is remek szólókkal kápráztatott el mindannyiunkat. Volt igazi Tipcsi-szóló is és Kiss Zoli és Bajnok is remekelt, úgyhogy nem tudott a közönség csendben ácsorogva nézelődni!

Sajnos a koncert a zenekar honlapján kívül nem volt meghirdetve, de aki a környékről eljött a bulira és még nem hallotta a ZBB-ét, azt meglepte ahogy a fiúk "nyomták a rockot"!!! Szuper volt, várjuk a folytatást április 10-én a Téglagyári Megállóban...

 

Címkék: rock rockzene kiss zoltán fischer laci zöld a bíbor band kékesi bajnok donászy tibor zbb nagy liszt zsolt rock koncert zbb koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr851897406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása