Az ígéret szép szó...

 2009.03.15. 17:12

.....ha megtartják úgy jó! .... a közmondás szerint. Meg persze szerintem is!

Kiss Zoli az Zöld a Bíbor Band bemutatkozó koncertjén azt az ígéretet tette, hogy a szándékaik komolyak és készülnek! Ez nem csak azt jelenti, hogy próbálnak és tökéletesítik a repertoárjukba felvett régebbi nótákat, hanem azt is, hogy újakkal is előrukkolnak!

Szóval ez az, amit megígértek és amit meg is fognak tartani. Legalábbis a zenekar háza tájáról kiszivárgott előzetes hírek szerint. Folyik a készülődés - egylelőre két vadonatúj szám próbái folynak, melyek a zenekar által képviselt igényes és dallamos rockirányzatot képviselik.

Izgalmas, mert a számok megszületésében oroszlánrészt vállalt a banda ifjú billentyűse, Nagy "Liszt" Zsolt, aki eddig is rendkívüli muzikalitásáról volt közismert.

A Josefina után a következő koncert helyszíne az Orczy-kerti Rock Club (Faház) lesz március 20-án, pénteken este, ahol mi is meghallgathatjuk az új számokat. Gyertek és hallgassátok meg a bandát, majd utána osszátok meg a véleményetek velünk, akár itt a hozzászólások között is!

Kíváncsi vagy a produkcióra? Hívd el a barátaidat, ismerőseidet és találkozzunk az Orczy-faházban, hogy közösen részesei lehessünk egy fergetegesen jó bulinak!








 

Címkék: zene rock rockzene rock band hardrock zöld a bíbor band zbb rock koncert zbb koncert rock buli

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr701003824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása