Holnap zár a szavazás!

 2010.01.14. 14:43

December közepén külön bejegyzésben én magam is arra buzdítottam minden rockzenét kedvelő társamat, hogy ha szeretné a ZBB-t Sitkén hallani, akkor adja le szavazatát a zenekarra!

A szavazás határideje a vége felé jár és holnap lezárul!

Természetesen az első felhívások óta változtak az arányok, így most a zárás előtt ismét megnéztem, hogy mi a jelenlegi állás:

Sajnos romlott az arány, ami azt jelenti, hogy az egyéb kategóriában leadott 1038 szavazatból 105 db-ot tudhat magáénak a ZBB. Így ebben a pillanatban 10%-on áll a banda. Nem tudhatjuk, hogy a szervezők milyen szempontok alapján fognak dönteni - de a remény hal meg utoljára! Úgyhogy addig, amíg nyitva a kapu - szavazz a ZBB-re, hogy minél többen ismerhessék meg azt igazi rockot!! Mindhalálig rock'n and roll -hajrá ZBB!!!

A szavazás jelenlegi állása

Szavazás indítása

Köszönöm, hogy szavazatoddal támogatod a bandát!

Címkék: rock band zöld a bíbor band zbb rock koncert sitke sitkei rockfesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr31672011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása