Kedd este a Jam Pubban...

 2010.01.29. 15:28

...igencsak forró hangulatúvá vált a ZBB első fellépése alkalmából. A meglehetősen hideg idő és a hét eljei munkanap ellenére is sokan kíváncsiak voltunk arra, hogy mivel is rukkolnak elő a fiúk ezalkalommal. És természetesen nem csalódtunk - gondolom ezzel mindenki egyetért, aki hallotta őket.  Nem lazsálnak a fiúk, szinte minden fellépésükön van valami újdonság, ezúttal két szuper nóta került  be a banda repertoárjárába. Mostantól ugyanis Kékesi "Bajnok" László szerzeménye, az "Embered voltam" és Fischer László nótája a "Fekete bárány" izzítja a ZBB koncertek közönségének hangulatát. Igen, igen - most sem maradt el a hatás!

Nézzétek meg a videót, mert magáért beszél! Úgy zenélnek, hogy aki egyszer élőben meghallja, az garantáltan meg is szereti őket:





Hogy ennyire jól szólt a zene a Jam Pubban, az annak is köszönhető, hogy hihetetlenül jól belőtték a technikát, hálás köszönet érte a technikusnak és a zenekar tagjainak!





Kíváncsian várjuk a folytatást az Old Man's-ben február 19-én!

 

Címkék: rock rockzene rock band nagy zsolt kiss zoltán fischer laci zöld a bíbor band kékesi bajnok donászy tibor zbb rock koncert zbb koncert jam pub koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr381712688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása