Személyes meghívó neked!

 2009.08.10. 23:42

Bár még nincs vége a nyári kánikulának és sokan pihenéssel múlatják az időt, estéiket egy-egy kellemes koncerttel megfűszerezve....

....vagyis a szabadságszezon a zenészeknek soha sem uborkaszezon. De a sűrű a program ellenére sem állt meg az élet, sőt új nóták is születtek.

A következő buli ezért is ígérkezik különösen izgalmasnak, mert újdonságot hallhatunk a régiebbi kedvencek mellett.

Elkészült egy szép meghívó-plakát is, mellyel a banda hűséges rajongóit és minden rockzene szerető barátot, ismerőst invitál a következő, augusztus 13-i Sörsátorbeli koncertjére.

A zenekar felhatalmazásával közzéteszem itt a blogon is ezt a meghívót és egyúttal kérlek, hogy a lenti linket küldd tovább minden rockzenét szerető barátodank és ismerősödnek! Legyünk közösen egy újabb fergeteges ZBB-buli részesei!

 

Kattints az alábbi linkre és a megnyíló böngészőlapon kattints a "fájl menü" - "küldés" - "hivatkozás e-mailben" vagy "küldés hivatkozásként" című menüpontjára:

Személyes meghívó minden rockzene rajongónak! Küldd tovább ismerőseidnek!

Címkék: zene rock rockzene rock band hardrock zöld a bíbor band zbb rock koncert zbb koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr631301750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása