Örömmel olvastam a felhívást, hogy ha szeretnénk Magyarország legjobb rockzenekarát Sitkén is hallani, akkor szavazzunk! Egyetértek, szavazzunk és bízzunk benne, hogy eredménye is lesz!!!

Kíváncsi vagyok, így hát csináltam egy gyors statisztikát:

December 20-án, vasárnap estig az egyéb kategóriában leadott összes szavazatok száma: 583 db. Ebből a ZBB-ét szeretné hallani 82 szavazó, ami mindösszesen 14%-os támogatottságot jelent! Szép eredmény pár nap leforgása alatt!!!

Sajnos az nem derül ki a szavazás leírásából, hogy mit kell elérni ahhoz, hogy az "Egyéb" kategóriából egy banda felkerülhessen a befutók listájára, hiszen a program összeállítása a szervezők szuverén joga és semmiféle kötelezettséget nem ró rájuk. A szavazás határideje 2010 január 15, tehát kedves rockrajongó barátaim - szavazásra fel, ha Sitkén is hallani szeretnétek Magyarország legjobb rockbandáját, a ZBB-ét!!

Itt indíthatod a szavazást

Kérlek, ha teheted, akkor küldd tovább rockzenét szerető barátodnak, ismerősödnek a fenti linket! Segítségedet köszönjük!

 

Címkék: rock rockzene rock band zöld a bíbor band zbb sitke sitkei rockfesztivál szavazás sitkei rockfesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr961611397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása