November 21: Alcatraz

 2009.11.26. 00:46

Jelentem új kedvencem van: "Vihar előtt"!!!

Nem őrültem meg teljesen, csak egy kicsit! A ZBB fenti címen debütáló nótája teljesen levett a lábamról. Hihetetlenül jól összerakták a fiúk - penge pontos, kemény alapritmus, melyen egy kissé keleties hangzású dallam szinte elringatja az embert. Tökéletes összhang zene és a szöveg között. Profi munka, profi előadás - hálás köszönet érte!!! Fantasztikus élmény volt élőben hallani!!!

 

Szívet melengető érzés volt, hogy ismét nagyon sokan jöttek el az Alcatraz "börtöncelláiba" és a buli a cigarettafüstös félhomály ellenére is igazi koncertélményt adott. Az estét velünk töltötte néhány illusztris vendég is. Horváth Attila, számos ismert és sikeres nóta szövegírója a koncert végén arra kérte a jelenlévőket, hogy emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek közöttünk!

Kedves Attila! Emlékezünk - minden egyes alkalommal, amikor megszólalnak ezek a fantasztikus nóták.... köszönjük!

 

Címkék: rock rockzene rock band hardrock kiss zoltán fischer laci zöld a bíbor band donászy tibor zbb kékesi bajnok lászló nagy liszt zsolt rock koncert zbb koncert alcatraz koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr681553050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása