A tegnap itthagyott

 2009.04.07. 11:55

Igen, itthagyott - minden áldott nap! 

Az egyik legcsodálatosabb dal a Zöld a Bíbor Band repertoárjából. Jó volt újra élőben hallani! Elhangzott ez is az árilis 3-i koncerten az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. Sajnos a helyszín még nem igazán ismert rockzene rajongóinak táborában, hiszen most nyitnak a rock felé. Remélem lesz még folytatás!

Az az igazság, hogy lenyűgözött a banda ismét hihetetlen hangszerszólóival és a  a csodálatos hangzásásvilágával! Nehéz szavakba önteni, amit ilyenkor érez az ember, habár az énekes hangszálgyulladása még mindig kissé éreztette hatását. De ennek ellenére is csodálatos volt az egész!

Most képek és szavak helyett másképp szeretnék ízelítőt adni a produkcióból - bár sajnos egy felvétel soha sem adhatja vissza az eredeti koncertélményt - azért fogadjátok sok szeretettel a "Tegnap itthagyott" című dalt:

 

Címkék: zene rock rockzene rock band nagy zsolt kiss zoltán fischer laci zöld a bíbor band kékesi bajnok donászy tibor rock koncert zbb koncert rock buli

A bejegyzés trackback címe:

https://zbbfan.blog.hu/api/trackback/id/tr501051549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása